Baterie LCD 900 mah

Baterie eGo LCD 900 mAh

Baterie eGo LCD 900 mAh

Aceasta este Baterie eGo-T cu ecran LCD  si capacitate de 900 mAh. Este o adevarata bestie in adevaratul sens al cuvantului . Cu siguranta nu ati mai avut o asemenea baterie .

Aceasta tine pana la 8 ore de vapat intens fara probleme si este compatibila cu atomizoarele tip tank cat si cu cele cu mufa 510 standard.

Bateria dispune si de un ecran LCD care afiseaza nivelul bateriei si numarul de pufuri ramase . Contorul cu numarul de pufuri se reseteaza la fiecare reincare .

Alte detalii : 

  • Lungime : 100 mm
  • Capacitate : 900 mAh
  • Greutate : 32 g
  • Mentine tensiune constanta de iesire de 3.3 V

Dotata cu un sistem de siguranta impotriva pornirilor accidentale . Se apasa butonul de 5 ori in 2 secunde pentru pornire/oprire.

Este compatibila cu modele eGo Clasic si eGo-T,510,tank,510-T de atomizoare .

 

One Thought on “Baterie LCD 900 mah

  1. Foarte folositor faptul ca afiseaza pe ecran numarul de fumuri ramase , pentru ca poti sa vezi si sa iti calculezi cum sa fumezi sa iti ajunga pana pui inapoi bateria la incarcat . Ce am mai observat la bateria aceasta cu LCD este ca bateria tine chiar foarte bine , mai bine decat altele care au capacitate mai mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation