Kit eGo-T cu 2 baterii LCD

 

Kit eGo-T cu 2 baterii LCD

Kit eGo-T cu 2 baterii LCD

Kitul eGo-T cu 2 baterii LCD, este un kit care va poate indeplini orice pofta in ale vapatului . Acesta este adresat atat celor experimentati cat si celor incepatori datorita faptului ca se foloseste foarte usor si este foarte performant .

Kit eGo-T cu baterie 1100 mAh si ecran LCD

Pachetul contine urmatoarele : 

 • - 2 Baterii eGo-T cu ecran LCD si capacitate de 1100 mAh.
 • - 2 Atomizore eGo-T
 • -5 Cartuse albastre eGO-T
 • -1 Incarcator USB
 • -1 Adaptor priza EU
 • -1 Manual de folosire

Specificatii baterie eGo-T :

Bateria eGo-T 1100 mAh si ecran LCD este o adevarata bestie in adevaratul sens al cuvantului . Cu siguranta nu ati mai avut o asemenea baterie .

Aceasta tine pana la 10 ore de vapat intens fara probleme si este compatibila cu atomizoarele tip tank cat si cu cele cu mufa 510 standard.

Bateria dispune si de un ecran LCD care afiseaza nivelul bateriei si numarul de pufuri ramase . Contorul cu numarul de pufuri se reseteaza la fiecare reincare .

Kit eGo-T cu 2 baterii LCD

Kit eGo-T cu 2 baterii LCD

Specificatii tehnice :

 • Lungime : 116 mm
 • Capacitate : 1100 mAh

Dotata cu un sistem de siguranta impotriva pornirilor accidentale . Se apasa butonul de 5 ori in 2 secunde pentru pornire/oprire.

Este compatibila cu modele eGo Clasic si eGo-T

One Thought on “Kit eGo-T cu 2 baterii LCD

 1. Foarte bine arata bateriile astea si functioneaza la fel de bine . Nu ma asteptam sa mearga fara nici o problema . Bateria tine mult si e misto ca nu se porneste singura daca o lasi prin buzunar sau altundeva ca are sistem de protectie . Am achizition kitul de aici si sunt foarte multumit .
  http://vapo.ro/kits/eGo-T-LCD/Kit-eGO-T-LCD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation